Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2011 02:32 - Как да решим Судоку пъзела
Автор: igrirevuta Категория: Забавление   
Прочетен: 2613 Коментари: 2 Гласове:
1



 Судоку пъзел igri могат да варират от прости до вбесяващ. Понякога всичко попада в място като сте свързването на точките, движейки се от един номер към следващата, с лекота. В други случаи, могат да заседнат, взирайки се в дъската за това, което изглежда като цяла вечност, с нищо не се прави видими за вас. Вие подозирате, че на борда е измама, че това е някаква дяволска шега, и това е един съвет, че просто не може да бъде решен.

Като няколко добри техники, за да Ви помогне да решите онлайн Судоку пъзела трябва да помогне за облекчаване на какъвто и да е чувство на неудовлетвореност и да се ограничи количеството на времето, необходимо, за да откриете, че следващата точка, за да се свържете.Нека да разгледаме някои от тези по-долу.

Scanning - Това трябва да бъде първото нещо, което върши в началото на всеки нов пъзел. Систематично чрез номера 1-9, за всички случаи на всеки конкретен брой, както и намирането на всички места, където този брой може да бъдат принудени да пребивават въз основа на местоположението на други случаи на това число на дъската. В повечето форуми ще започне с най-малко една или две числа, като няколко от случаите на борда да се започне с, и това прави намирането на други случаи на тези числа по-лесно, което ви позволява да премине от там.

Кандидатите - Когато даден квадрат, е сведен няколко възможни номера, или когато на брой може само да отидете в една от две или три различни квадрата, вие трябва да попълните тези номера, като кандидати, или с молив или в много малки писмено, ако играе физически Судоку пъзела, или ако играете онлайн Судоку, повечето програми трябва да ви позволи да попълнят кандидатите, както намерите за добре. По този начин вие ще поддържа по-добра възможност за справяне на напредъка и състоянието на пъзела, и няма нужда постоянно да сканира пъзел при търсене за връзки.

Съсредоточете се върху почти завършена територии на Съвета на директорите - Погледни за 3 X 3 кутии, които са само липсват няколко номера и редове или колони, които са също почти пълен. Вие ще имате много по-лесно време за попълване на тези секции, за разлика от райони с няколко завършени клетки и вероятно много кандидати за една клетка, в резултат. С довършителни тези области ще има повече улики в място за решаване на по-слабо развитите области.

Разбира се, ако сте напълно объркани, вие винаги може да прибегне до онлайн Судоку решаване. Има някои големи сайтове и програми, които ви дават възможност да въведете номера от момента играе Судоку борда.След това ще бъде в състояние да получите съвет за останалите пространства, а също и програмата запълни тези пространства с кандидатите, за да ви дам един бърз поглед на това какво номера потенциално биха могли да отида там.

Това е чудесна алтернатива просто да се отказва от пъзел. Понякога всичко, което е необходимо, е една конкретна stumping ход, който да каша си напредък по отношение на даден пъзел. Ако изчистите, които се движат от начина, по който с малко помощ, ще бъде в състояние да завършат останалата част на собствения си и се чувстват добре за попълването му.Също така ще се научат нещо за играта, както и обучение на себе си за място на същите тези сценарии по ваш избор в бъдеще Судоку пъзела.


Тагове:   игра,   судоку,   игри,   igra,   igri,


Гласувай:
2



1. barborok - хаха като става въпрос за судоку , ето нещо на което попаднах наскоро.......
13.08.2011 07:21
.........
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2299969623592&set=a.1186487027223.2028069.1379717474&type=1&ref=nf
снимката а з съм я правил ... останалите подробности няма да доуточнявам :)
цитирай
2. pitagorid - Що за обяснение.
12.04.2012 21:21
Ако някой може да разбере какво точно се обяснява тук, нека да ми се обади. Що за обяснение е това. Това е просто един ужасен компютърен превод.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: igrirevuta
Категория: Забавление
Прочетен: 68647
Постинги: 27
Коментари: 30
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031